×
Meniu

Ghete de schi fond

Cum să găsești ghetele de schi fond potrivite

Ghetele de schi fond cu o potrivire bună sunt esențiale pentru o experiență bună de schi. Atunci când cumperi cizme de schi fond, este important să iei în considerare care este scopul ghetelor.

Oferim 3 tipuri de ghete de schi fond: Clasic, Skating și Backcountry. Dacă ești începător, îți recomandăm să alegi o gheată clasică sau o gheată cu o caracteristică combinată.

Unele ghete clasice de schi fond sunt perfecte pentru începători și pentru oamenii care călătoresc o dată pe an pentru vacanța de iarnă anuală. Gheata clasică de schi oferă un sprijin excelent în jurul călcâiului și gleznelor, ceea ce îl face o alegere bună și stabilă.

O gheată de skate cross country este cea mai rigidă dintre toate cizmele cross country. La schiat, unul dintre cele mai importante lucruri este maximizarea transferului de putere de la ghete la schiuri. Cu designul rigid, există o pierdere minimă de energie, care asigură viteza maximă.

În plus, este important să găsești o pereche de ghete de schi fond care să se potrivească cu legăturile tale. Există diverse sisteme de legare, cum ar fi SNS, NNN și NIS. Legătura SNS a lui Salomon se potrivește cu ghetele de schi fond Salomon și Atomic, în timp ce legăturile NNS și NIS se potrivesc cu Rossignol, Fischer, Alpina și Madshus. Acest lucru va fi menționat în descrierile specifice ale produsului.

Pentru mai multe informații despre alegerea ghetelor schi fond potrivite te rugăm să citești ghidul nostru pentru ghete de schi fond.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții