Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Overland Longboard Complet

Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Overland a fost creat în urma multor discuții cu ambasadorii Loaded. Mulți dintre ei căutau o placă care să îi ajute să își îmbine mult mai bine stilurile de riding, cu ajutorul unui singur longboard.

Aceasta vine cu o punte care este un amestec de două punți de la Loaded. Kanthaka și Tesseract. În cazul în care Kanthaka este o placă mai tehnică pentru freeride și street trick, în timp ce Tesseract este arma de downhill aleasă de mulți. Dar Loaded și echipa au vrut să atingă punctul dulce chiar între cele două, iar Overland este rezultatul.

Overland este un adevărat cuțit al armatei elvețiene de longboarding și skateboarding combinate. Te va vedea freeriding și va fi alunecare cu blocajul confortabil al piciorului în forma concavă, în timp ce forma de piscină direcțională de școală veche va face o plimbare foarte plăcută în jurul skatepark-ului și bowl-ului local.

Acest longboard este fabricat dintr-un strat de bambus laminat vertical care oferă un flex oarecum rigid. Acest strat este laminat între două straturi de fibră de sticlă triaxială și finisat pe partea inferioară cu un strat de uretan termoplastic, care are o fricțiune redusă, ceea ce face ca Overland să fie un lucru grozav pentru a aluneca pe șine cu el. În plus, acest strat inferior amortizează și vibrațiile.

Specificații

Lățime Deck:
9.5" (24.1cm)
Lungime Deck:
37" (94cm)
Bază Roată:
21.25" (54cm)
Material Deck:
Bambus, 5-ply
Materiale Adiționale:
Lipici Epoxy, Fibră de sticlă, 3-ply
Caracteristici Deck:
Double kicktail, Directional, Scobitură pentru roți
Griptape:
Pre-gripped
Diametru Roți:
69mm
Lățime Roată:
39mm
Duritate Roți:
83A
Nivel Abilități:
Începător, Intermediar, Avansat
Riding Style:
Freestyle, Freeride, Park and Vert, Cruise, Carving
Greutate:
1600g

De la același brand

Afișează toate

SkatePro