Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Căptușeala pentru patine MyFit Dual Fit Crown este cea mai avansată din punct de vedere tehnologic de la MyFit până în prezent. Nu doar soluțiile sunt avansate în sine, ci și materialele folosite pentru a crea aceste minuni. De exemplu, spuma cu memorie din latex 3D își va reaminti poziția inițială. Acest lucru înseamnă că spuma se va comprima, de exemplu, în timpul unei aterizări grele - dar își va recăpăta rapid poziția inițială, asigurând acea potrivire confortabilă și confortabilă pe care o așteptați de la o astfel de căptușeală.

Dual Fit este asigurat de o bucată unică de neopren montată în partea din față. Aceasta poate fi ajustată și vă va permite să o micșorați, de asemenea, dacă este necesar.

Căptușeala Crown este cea mai optimă modalitate de a asigura o potrivire cât mai confortabilă și de durată. Șiretul reglabil flex & control lacing îți permite să optimizezi căptușeala pentru a se potrivi cel mai bine stilului tău personal de skate.

Deoarece căptușeala Dual Fit este destul de groasă în zona gleznei/bolțului, vă recomandăm să o utilizați numai cu patinele care au o carcasă largă sau care au fost folosite anterior cu căptușeli grase.

Pentru a asigura o potrivire costumată pentru fiecare utilizator în parte - Powerslide a făcut căptușeala modelabilă prin căldură. Faceți clic aici pentru a vedea o descriere detaliată a modului de modelare a căptușelii.

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (9)

Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
25/08/2020
Recenzie: 5 din 5!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
11/06/2019
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 9 recenziile
SkatePro