×
Meniu

Piese Role Agresive

Piese role agresive - Obține cele mai bune piese

Viața unor role agresive este destul de dură. Din cauza crash-urilor și săriturilor, acestea vor începe să fie deteriorate pe toate părțile. Din fericire, majoritatea pieselor de la o pereche de role agresive sunt înlocuibile, astfel încât nu trebuie să cumperi role noi în fiecare an. Vei găsi de asemenea, un spray anti-bacterian foarte popular, care este foarte eficient pentru a reduce mirosurile nedorite din căptușeala rolelor. Acest lucru te va ajuta, de asemenea, să extinzi durata de viață a rolelor tale agresive.

Un trick finalizat cu un accident, ar putea să-ți coste una dintre catarame. Din fericire, aceste catarame nu sunt atât de scumpe și avem o mulțime de catarame diferite care se potrivesc perfect rolelor tale agresive.

În această categorie, vei găsi piese și accesorii pentru role agresive. Avem piese, cum ar fi distanțiere, șuruburi și axe precum si accesorii pentru role agresive, cum ar fi plasturi și șireturi.

Cele mai multe piese de role agresive din această categorie sunt universale și se potrivesc pe toate rolele agresive, dar dacă ai nelămuriri cu privire la compatibilitatea dintre piese și rolele tale, nu ezita să ne suni. Serviciul nostru pentru clienți este gata să accepte apelul tău și vom face tot posibilul pentru a te ajuta în acest proces.

Accesorii pentru role agresive - O mulțime de produse noi primite

Am încheiat un parteneriat cu revista de role Be-mag.com și acesta este motivul pentru care vei găsi destul de multe colecții de produse de la magazinul online Be-mags în această categorie.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții