Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Off-Road Skating

Patinajul off-road îmbină perfect sportul cu natura

Patinajul off-road, denumit și patinaj de teren, este o formă de patinaj în linie, efectuat în condiții de teren, precum piste de pământ, trasee montane și poteci forestiere. Datorită suprafețelor aspre și denivelate, patinajul în linie off-road nu este indicat pentru rolele de fitness obișnuite. Acest lucru se datorează faptului că rolele de fitness sunt echipate cu roți și rulmenți mai mici, prin urmare, fiind ineficiente pentru pistele off-road.

Dacă vrei cu adevărat să pui stăpânire pe traseele forestiere și să explorezi sălbăticia indiferent de teren sau vreme, ai nevoie de role off-road robuste, cu roți mari, umplute cu aer. Patinajul în linie off-road este cel mai potrivit pentru patinatorii mai experimentați, care au deja un echilibru bun, sunt familiarizați cu suprafețele denivelate și le place să petreacă timp în aer liber.

Stiluri de patinaj off-road

Patinajul off-road poate fi împărțit în două stiluri generale de patinaj - downhill și cross-country (fond). Patinajul de fond este o combinație de nordic walking, schi cu role și patinaj în linie. Acest tip de patinaj se realizează folosind două bețe care te vor ajuta să te rotești pe terenuri plane denivelate. În plus, patinajul de fond se execută pe montaje pe două roți, asemănător schiului cu role.

Patinajul downhill off-road se efectuează de obicei în zone mai denivelate, unde rolele pot fi folosite pentru coborî de pe niște dealuri cu iarbă, pietriș, în toate tipurile de condiții meteo - chiar și pe straturi subțiri de zăpadă. Cu toate acestea, pentru a evita accidentările, nu este recomandat să patinați pe dealuri prea abrupte. Patinajul downhill se efectuează de obicei fără bețe și cu patine pe trei roți.

Dacă ești interesat de patinaj de agrement sau patinaj de fitness pe suprafețe netede, consultați categoriile noastre cu role și role freestyle.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții