Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Echipament de protecție

Echipament de protecție role: Mai bine să fi în siguranță decât să îți pară rău după

Nu este nimic mai rău decât să părăsești skatepark-ul sau zona în care patinezi, plin de julituri și vânătăi. Indiferent că ești un că te dai pe role agresive sau printre obstacole sau doar te dai prin oraș, întotdeauna trebuie să folosești echipament de protecție adecvat.

În această secțiune, veți găsi atât căști pentru role, cât și protecție pentru încheieturi, genunchiere și cotiere, precum și multe alte tipuri de echipamente de protecție. Asta înseamnă că veți găsi echipamente pentru inline, patinaj pe role și hochei, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Șaizeci la sută din toate rănile provocate de patinaj implică copii sub 15 ani. De aceea este deosebit de important să vă asigurați că aceștia utilizează echipament de protecție pentru role în timpul activităților acestora pe role.

Dacă cumpărați echipamentul de protecție aici la SkatePro, puteți fi sigur, că echipamentul este aprobat și respectă toate standardele europene și americane de siguranță.

Protecțiile de role ajută la performanță

Echipamentul de protecție vă oferă posibilitatea de a ieși din zona de confort fără a risca să vă confruntați cu răni grave. Și acest lucru se va întâmpla de multe ori atunci când, de exemplu, încercați să faceți un nou trick sau pur și simplu încercați să vă dați mai repede.
Purtarea echipamentului de protecție vă va oferi un spor de încredere mare, care va crește și mai mult șansele de a avea succes în sportul acesta.

Pe lângă faptul că purtați protecțiile pentur role, ar trebui să evaluați întotdeauna mai întâi factorii de risc și, de asemenea, este întotdeauna o idee bună să vă faceți o ușoară încălzire înainte de orice tură sau sesiune în skatepark.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții