×
Meniu

Tricouri Trotinete Pro

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Ce fel de tricouri poartă riderii de scooter?

Purtarea unui tricou este o parte esențială din look-ul fiecărui rider. Lumea modei trotinetelor este larg deschisă, astfel încât să poți alege de la cele mai îndrăznețe stiluri la clasicele tricouri pe alb și negru. Nu există reguli în ceea ce privește tricourile cu mânecă scurtă sau lungă, așa că alege orice te face să te simți mai confortabil.

Ce tricou ar trebui să port pe o trotinetă profi?

Este recomandat să porți un tricou respirabil și confortabil. Mai ales vara. E mai bine să previi transpirația excesivă după o sesiune lungă la skate park. Vei avea nevoie de un tricou care îți permite manevrabilitate ușoară pentru a nu îți compromite mobilitatea atunci când execuți cascadorii. Ia in considerare achiziționarea de tricouri cu rezistență sporită. În cazul în care te confrunți cu căderi nedorite, un tricou bun poate rezista impactului și fără a se rupe.

Alegerea stilului ideal pentru tricoul tău de rider

Cele mai multe branduri de trotinete freestyle oferă un aspect casual în colecției lor. Acesta este cel mai comun și popular stil de îmbrăcăminte în rândul riderilor. Tricourile mai mari, cu culori strălucitoare, te pot ajuta să ieși din mulțime cu un stil hip-hop. În cele din urmă, tricourile cu tematică agressive sunt destinate acelor rideri care caute să adopte un stil mai punk.

Reînnoiește-ți stilul și vezi secțiunea de îmbrăcăminte pentru trotinete și skate.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții