×
Meniu

Crew Ribeiro LC Placă Skateboard

Nou
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Creați un pachet

Vezi și

Creați un pachet

Descriere

Carvează și distruge străzile cu Jart Crew Ribeiro LC Skateboard Deck, partenerul perfect pentru aventurile tale de skateboarding urban!

Jart Skateboards, renumit pentru măiestria sa excepțională, îți aduce această punte de calitate superioară, care se mândrește cu o construcție premium. Confecționată din cel mai bun lemn de arțar, renumit pentru rezistența și elasticitatea sa, puntea de skateboard Jart Crew Ribeiro LC Skateboard Deck este construită pentru a rezista la cele mai dure cascadorii și trucuri.

Măsurând 31,85 inci (80,9 cm) în lungime, cu un ampatament generos de 14,2 inci (36 cm), această punte de skateboard oferă un spațiu amplu pentru picioarele tale și asigură o stabilitate sporită în timpul sesiunilor tale de skateboarding.

Puntea de skateboard Jart Crew Ribeiro LC prezintă un design concav ideal, optimizat pentru a oferi control precis și capacitate de reacție. Nasul și coada ușor înclinate, măsurând 6,87 inci și, respectiv, 6,59 inci, facilitează ollies netede și aterizări fără efort.

Specificații

Lățime Deck:
8" (20.3cm)
Lungime Deck:
31.85" (80.9cm)
Bază Roată:
14.2" (36cm)
Lungimea nasului:
6.87"
Lungime coadă:
6.59''
Material Deck:
Arțar
Griptape:
Nu este inclus

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro