×
Meniu

Independent Women Series Gustavo Skateboard Deck

Nou
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Creați un pachet

Vezi și

Creați un pachet

Descriere

Plan B Independent Women Skateboard Deck

Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta echipa Plan B dacă ar fi fost femei? Legendarul artist Marc McKee răspunde la această întrebare cu aceste grafice, reprezentând versiunile feminine ale lui Chris Joslin, Felipe Gustavo, Trevor McClung și Tommy Fynn.

Confecționate cu materiale de calitate superioară, aceste punți se adresează atât începătorilor, cât și patinatorilor experimentați care doresc să-și îmbunătățească performanțele. Având o lățime cuprinsă între 8 și 8,375 inci și o lungime cuprinsă între 31,3 și 31,7 inci, cu un ampatament care se întinde între 14 și 14,2 inci, aceste punți oferă o platformă stabilă pentru executarea cu ușurință a trucurilor.

Construite din lemn de arțar de înaltă calitate, plăcile de skateboard Plan B Independent Women asigură durabilitate și rezistență, în timp ce forma concavă medie oferă control și flick optim. Echipate cu un design cu kicktail dublu, aceste punți sunt perfecte pentru patinajul de stradă versatil, acomodându-se atât la trucuri tehnice, cât și la croazieră. În plus, culorile vibrante și unice ale furnirului superior garantează că vei ieși în evidență oriunde te vei plimba.

Specificații

Lățime Deck:
8" (20.3cm)
Lungime Deck:
31.3" (79.5cm)
Bază Roată:
14" (35.6cm)
Lungimea nasului:
6.74"
Lungime coadă:
6.52''
Material Deck:
Arțar
Culorea deck-ului:
Culori variabile deck
Concavă:
Medium
Caracteristici Deck:
Double kicktail
Griptape:
Nu este inclus

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro