Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Space 2 Deck Trotinetă Freestyle

Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Aruncă-te în fața grupului cu această configurație super tehnică de punte de scuter profesionist de la Proto.

Ca parte a seriei de punți TDI (Tunglok Deck Integration) de la Proto, vine puntea Space 2, care este de fapt doar o punte goală, fără gât, frână sau altceva. Ideea este că ești capabil să schimbi piesele pe care le uzezi cel mai repede în funcție de stilul tău individual de pilotaj.

Pozitiv încărcată cu tehnologie ucigașă pentru a te menține la punct

Trei techs te vor face să salivezi ca un copil după bomboane. Combină acest lucru cu geometria Space 2 actualizată, îmbunătățită și foarte ușor de măcinat și obții o soluție câștigătoare clară.

  • TDI
    Sistemul Tunglok Deck Integration este conceput cu o punte și un gât separate, care pot fi înșurubate împreună cu un sistem de limbă și canelură care menține totul la locul lui.
  • UBS
    Introducerea acestui sistem universal de frânare vă permite să specificați cu exactitate unde ar trebui să se afle frâna în funcție de preferințele dumneavoastră, de stilul de mers și de dimensiunea roților.
  • FM Tech
    Tehnologia Flush Mount este aplicată pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de piulițele turnate în formă conică, care au tendința de a rupe axele. Forma cilindrică a inserțiilor de punte oferă un suport pe toată lățimea părții din spate a punții, ceea ce îți permite să fii mai precis în grinding-uri.

Space 2 este construit pentru viteză și pentru uciderea trucurilor

  • Bucurați-vă de această geometrie actualizată care produce blunts cu nas mult mai linistiți
  • Puntea de scuter Space 2 pro este realizată cu laturi complet plate

Notă:

  • Deoarece această punte de scuter pro este făcută pentru trick riding de înaltă exigență, nu o recomandăm riderilor începători sau începătorilor absoluți.
  • Bazându-ne pe faptul că principalele componente ale construcției deck-ului pot fi demontate, îl recomandăm doar celor care se pricep la cutia de scule

Specificații

Lățime Deck:
12.7cm (5")
Lungime Deck:
55.9cm (22")
Diametru Roți:
100mm, 105mm, 110mm, 115mm, 120mm, 125mm
Greutate:
1180g
Material:
Aluminiu 6000 Series
Formă Dropout:
Box-cut
Concav:
Da
Grind plate:
Da

De la același brand

Afișează toate

SkatePro