Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Pathfinder 25.4mm 2-Piece Ghidon BMX

(1)
Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Wethepeople Pathfinder este un ghidon de o performanță optimă pentru bicicletele BMX freestyle. Această bară rezistentă este confecționată din oțel chromoly, care asigură o construcție atât robustă cât și ușoară. Datorită construcției clasice din două piese Wethepeople a confecționat un ghidon cu un design super clean. Acest ghidon se potrivește riderilor de zi cu zi, care au umeri de dimensiuni obișnuite, apropiate de lățimea ghidonului. Diametrul supradimensionat al pipei 25.4 mm îți va oferi un ghidon rezistent, facilitând o suprafață mai mare de prindere. Pentru a mulțumi nevoile tehnice ale riderilor cu privire la durabilitatea și greutatea scăzute a ghidoanelor, tubulatura acestui model având are secțiune de mijloc ancorată de pipa, mai groasă (in spatiul interior central al tubului) și devine în mod substanțial mai subțire (la diametrul interior) - „butted”

Nu uita să-ți alegi un ghidon cu o înălțime care se potrivește cu preferințele tale:

  • Un ghidon mai înalt de 9,6" este o opțiune potrivită dacă ești o persoană înaltă sau dacă ai problema cu postura în timpul riding-ului.

Notă: Poți folosi acest ghidon în combinație cu o pipă oversized cu un diametru de 25.4mm.

Specificațiile acestui model

Model Înălțime ghidon
9"9" (22.9cm)
9.6"9.6" (24.4cm)

Specificații

Tuburi:
Oval cross-tube, Butted
Lățime ghidon:
28" (71.1cm)
Diametru Pipă:
25.4mm
Design Ghidon:
Two-piece
Upsweep:
Backsweep:
11.5°

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (1)

Light and strong. Geometry its great but if scratched, you can easily see the bare metal unlike other bars from other brands like Odyssey, Fit; normally they call it "rust proof"
Michael T. (Garden Grove)
22/11/2021
Recenzie: 4 din 5!
SkatePro