×
Meniu

Flowmould Customized Insoles

1 buc
Nr.
1 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Lenz Flowmould tălpi personalizate: Confort și suport pentru picioarele dumneavoastră

Răsfățați-vă picioarele cu confortul luxos al tălpilor Lenz Flowmould Customized Insoles. Concepute pentru pasionații de sporturi de iarnă, aceste tălpi oferă un suport excepțional pentru arcadă și călcâi, asigurând un confort de neegalat în timpul zilelor tale lungi pe pârtii.

Fie că ați investit în bocanci de schi nou-nouți, fie că ați dat o nouă viață unei perechi de bocanci bine iubite, înlocuirea tălpii montate din fabrică cu aceste tălpi interioare de înaltă calitate este o decizie excelentă. Experimentați un upgrade vizibil în materie de confort, indiferent de prețul ghetelor dvs.

Confecționate din materiale de calitate superioară, tălpile personalizate Lenz Flowmould se mândresc cu o fixare excepțională a călcâiului, o caracteristică crucială la bocancii de schi și snowboard. Sunt, de asemenea, foarte recomandate pentru diverse alte sporturi, inclusiv patinajul pe gheață/patinaj pe role, alergare, schi fond și multe altele, unde ținerea călcâiului și suportul arcadei sunt primordiale.

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro