×
Meniu

Protecții Ski

De ce ai nevoie de un echipament de protecție când schiezi?

Găsirea echipamentului de protecție adecvat pentru schi se poate transforma într-o aventură în sine. Dar nu te teme! Te putem ajuta să-ți găsești echipament din cap până-n picioare. Și nu este vorba doar de siguranța pe care o oferă echipamentul, ci și de securitatea mentală care îți permite să profiți la maximum de o zi de schi. Vei vedea că protecția te va face automat mai rapid, mai sigur și mai dispus să înveți și să explorezi mai mult.

Cele mai esențiale piese de protecției la schi?

Protecția pentru schi începe cu o cască care să se potrivească stilului tău. În magazinul nostru avem disponibile căștile cu tehnologie Mips care vă protejează capul de impacturile care vin și din lateral.

Apoi vine protecția pentru spate, prin care te poți asigura că vei rămâne în siguranță atunci când vine vorba de răni la coloana vertebrală. Aceste leziuni pot fi destul de neplăcute, deci de ce să nu le prevenim atunci când putem.

Același lucru este valabil și pentru pantalonii de impact. Leziunile la șold sunt destul de des întâlnite la schiori și nimeni nu își dorește o vacanță de schi ruinată cu un accident în ziua 2.

Pentru acei iubitorii de zăpadă, este crucial să se pregătească și cu unele echipamente de siguranță împotriva avalanșei. Dacă intenționezi să mergi pe zăpadă adâncă neatinsă, acest tip de echipament de protecție pentru schi este o necesitate.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții