Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Jade Roller Derby Skates

(3)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Aceste patine Chaya sunt ideale pentru începătorii care vor să înceapă să facă roller derby și pentru patinatorii care caută o patină quad bine ventilată și cu tăietură joasă. Oferă o platformă superbă fără a se rupe de bancă. Iar partea cea mai tare este că, dacă te hotărăști că Roller Derby este pentru tine, poți oricând să îmbunătățești placa, roțile și alte piese pentru un stil mai personalizat și piese mai bune.

Încălțămintea are forma profilată în profilul joasă al unui adidaș și este îmbrăcată în piele Nano din poliuretan, care este atât moale la atingere, cât și rezistentă la uzură în urma contactului cu, de exemplu, podeaua patinoarului de derby sau cu alți jucători de derby. Căptușeala Poron/EVA este super moale și confortabilă și te va face să patinezi toată ziua cu un disconfort mic spre zero. Și pentru a îmbunătăți potrivirea, Chaya a făcut cizma și căptușeala complet modelabile prin căldură, astfel încât să puteți obține acea potrivire ca a doua piele. Este cu tăietură joasă pentru o manevrabilitate optimă.

Placa Shari 3.0 de pe aceste patine Jade aduce un amestec de nailon și fibră de sticlă care sunt ambele foarte rezistente la uzură, durabile și ușoare. Cu posibilitatea de a o monta pe majoritatea ghetelor Chaya cu ajutorul montajului Dual Center Mounting, care îți permite, de asemenea, să înclini ghetele în funcție de stilul tău specific de pilotaj deasupra plăcii. Sistemul Power toe îți oferă mai multă putere, viteză și control și menține o ușoară pretensionare a mușchilor, ceea ce îți permite să reacționezi rapid și să schimbi direcția într-un moment dat.

Camioanele sunt realizate din aluminiu și au un unghi de 20º.

Roțile Octo Propel sunt late și aderente și au un durometru de 92A.

Butucul Chaya Controller toe-stopper îți oferă un plus de control și manevrabilitate. Bucșele semi-moale Jelly Interlock creează un echilibru fin între confort și control. Rulmenții Wicked ABEC7 asigură o viteză de rulare fără efort.

Specificații

Material Placă:
Fibră de sticlă, Plastic, Compozit

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (3)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (3 recenzii)

SkatePro