Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Peguri trotinetă freestyle

Important de știut

Ce fel de peguri ar trebui să aleg la trotinetă?

Pegurile pentru trotinete sunt un upgrade frumos pentru trotineta profesională dacă dorești să încerci diferite trick-uri și cascadorii. Pegurile nu sunt piese standard pe o trotinetă profesională sunt doar pentru cei care ar dori să facă acest sport la un alt nivel. Pe această pagină, vei găsi o gamă largă de peguri pentru trotinetele profesioniste care se pot potrivi stilului și bugetului tău.

Pegurile pentru trotinete sunt fabricate de obicei din oțel, plastic sau aluminiu și utilizate în principal pentru șlefuirea trucurilor. Nu există materiale corecte sau greșite cand vine vorba de alegerea pegurilor. Este o întrebare despre preferințe și stilul de riding.

Pegurile de trotinete din aluminiu:

  • Sunt mai ușoare și, de asemenea, mai populare, dar în același timp ușor mai slabe.
  • Sunt preferate de majoritatea riderilor din parc.

Pegurile de trotinete din oțel:

  • Sunt mai grele dar mai durabile.
  • Sunt alegerea principală când vine vorba de stradă.

Pegurile de trotinete din plastic:

  • Sunt cea mai ușoară opțiune, dar în același timp cea mai slabă.
  • Este potrivită atât pentru ridingul pe stradă, cât și în parc.

Notă: Când șlefuirea bordurilor (suprafețe dure și inegale, cum ar fi marginile de beton și piatră), ceara sau stearina ar putea fi utile pentru a face experiența de măcinare mai lină.

Chiar dacă majoritatea pegurilor de trotinete pro au un ax de montare inclus, reține că nu toate axele se potrivesc fiecărei trotinete. O regulă generală este de a cumpăra axele, puntea și șuruburile de la aceeași marcă pentru a te asigura că se vor potrivi împreună. În cazul în care ai dubii, te rugăm să ne contactezi și ne vom da seama.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții