×
Meniu

Sponsorizări & Parteneriate

SkatePro crede în sporturile de acțiune. Faptul că ajutăm și sprijinim riderii să se dezvolte, construiește caracter și definește viața ca niciun alt sport. Scopul nostru este să arătăm arta și valorile pasiunii tale către cât mai mulți oameni. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de ajutorul tău pentru a atrage atenția și inspira oamenii din întreaga lume. Susținem sute de evenimente, realizăm multiple colaborări și parteneriate la nivel mondial în fiecare an. De la sponsorizări individuale la proiecte caritabile până la evenimente majore - tot ce ține de sporturi de acțiune precum BMX, skateboarding, patinaj, trotinete, sporturi de iarnă și sporturi nautice.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui sponsorizare, organizarea unui eveniment sau doriți să creați conținut unic online, vă rugăm să alegeți una dintre opțiunile de mai jos:

Sponsorizare personală
Dacă doriți să faceți parte din echipa oficială SkatePro, să oferiți inspirație generațiilor următoare prin împărtășirea pasiunii și reprezentarea brandul SkatePro. Atunci, vă rugăm să completați această cerere.
 

Consursuri & Evenimente 
Dacă organizați, susțineți, găzduiți propriul dvs. concurs de sporturi de acțiune, sau eveniment - și credeți că SkatePro ar putea fi partenerul potrivit. Vă rugăm să completați această cerere.


Influencer / Creator de conținut / Blogger
Căutați o colaborare pentru a vă folosi abilitățile în marketingul digital (social media, video, fotografie, etc.)? Vă rugăm să completați această cerere.

 

Publicitate și marketing digital
Pentru întrebări legate de publicitate și marketing digital, vă rugăm să ne contactați prin intermediul marketing@skatepro.dk și să descrieți propunerea dvs. de afaceri aici. 

Solicitare de caritate
O mulțime din evenimentele pe care le sprijinim sunt destinate carității. Dacă aveți un proiect de caritate, vă rugăm să utilizați aplicația Concursuri și evenimente.

Download logo/media kit

Link: http://www.skatepro.com/download/skatepro-logo-guide-2019.zip

 

SkatePro