×
Meniu

Survey Ski Helmet

(1)
1 buc
Nr.
1 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Experimentați combinația perfectă de siguranță și confort cu casca de schi Smith Survey. Concepută pentru schiorii pasionați care caută o protecție fiabilă pe pârtii, această cască combină tehnologia avansată cu un design modern și elegant pentru a vă îmbunătăți experiența de schi.

Confecționată cu o carcasă exterioară rezistentă, turnată în matriță, casca de schi Smith Survey oferă rezistență superioară la impact și protecție împotriva forțelor externe. Respectând standardele stricte de siguranță, inclusiv EN 1077 și ASTM 2040-11, această cască vă asigură siguranța în timpul sesiunilor intense de schi și al căderilor neașteptate.

Găsirea potrivirii perfecte este facilitată de casca de schi Smith Survey. Echipată cu o cataramă cu clichet micro-reglabilă, puteți personaliza casca la nivelul dorit de confort și siguranță. Experimentați o potrivire confortabilă și sigură, care rămâne la locul ei indiferent cât de solicitante sunt aventurile dvs. la schi.

Proiectată cu gândul la ventilație, casca de schi Smith Survey dispune de orificii strategice care favorizează fluxul de aer și ajută la reglarea temperaturii. Acest sistem inovator de ventilație previne supraîncălzirea și vă menține capul confortabil chiar și în timpul sesiunilor intense de schi. Spuneți adio disconfortului și rămâneți concentrat pe bucuria de a vă bucura de pârtii!

Pentru schiorii care poartă ochelari, casca de schi Smith Survey oferă un design compatibil OTG. Această caracteristică grijulie oferă un spațiu amplu pentru ochelarii dvs., asigurând o potrivire confortabilă, fără puncte de presiune. Bucurați-vă de o vedere clară și de experiențe de schi neîntrerupte.

Specificații

Sistem De Ventilație:
Da
Sistem De Montare:
Micro-adjustable ratchet buckle
Caracteristici Suplimentare:
OTG
Măsurare interioară:
51cm, 52cm, 53cm, 54cm, 55cm
Dimensiune reglabilă:
Nu
Certificări:
EN 1077, ASTM 2040-11
Tip Outer shell :
In-mold

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

Recenzii   (1)

This thing is absolutely horrible. Complete waste of money. I threw it away on my second run and bought a proper helmet and goggle setup. Goggles/visor let water drip down from the top and they don't stay locked in place.
Ian H. (Tacoma)
17/01/2022
Recenzie: 1 din 5!
Răspuns de la SkatePro:  Thank you for your effort in writing this review. I'm so sorry to hear about your experience. You are always welcome to contact us when you find a malfunction or defect on a product you bought and start a claim. If you happen to still have the helmet lying around in your house, please send some pictures of the damage to: email@skatepro.com. We are more than happy to help you! // Doreen
SkatePro