×
Meniu

ak Surgence Tour Backpack

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Ieșiți acolo cu încredere, știind că aveți partenerul perfect în rucsacul Burton [ak] Surgence 20L pentru drumețiile de o zi și excursiile montane. Este conceput pentru comoditate, confort și un impact minim asupra mediului.

Rucsacul Burton [ak] Surgence Tour Backpack este făcut pe măsură pentru drumeții de o zi și misiuni montane. Este compact, dar plin de caracteristici tehnice, asigurând o potrivire confortabilă pe tot parcursul zilei. Aveți exact spațiul necesar pentru lucrurile esențiale și echipamentul tehnic pentru aventurile dvs. în aer liber. Designul curea de umăr asemănător unei veste oferă acces ușor la obiectele tale mici, dar esențiale, cum ar fi camera foto, gustările sau telefonul tău.

Buclele pentru unelte și punctele de fixare externe înseamnă că puteți transporta cu ușurință echipamente suplimentare, cum ar fi bețe de drumeție sau pioleți.

Materialele folosite sunt aprobate Bluesign®, ceea ce înseamnă că au un impact mai mic asupra oamenilor și a planetei în timpul fabricării.

  • Dimensiuni: 22in x 11in x 7in / 55cm x 29cm x 17cm
  • Volum: 20L
  • Greutate: 1,35lbs / 0,61kg

Specificații

Tipuri:
Rucsac
Înălțime x Lățime x Capacitate:
55 x 29 x 17 cm
Activitate:
Sporturi de Iarnă, Exploration, Daily activities, Touring and freeriding
Volum:
20 l
Caracteristici rucsac:
Curele de umăr în formă ergonomică, Ergonomic back padding

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro