Crăciun
Găsește aici oferte grozave de Crăciun  -  Click aici
×
Meniu

Construiește-ți Propria Trotineta

Construiește-ți propria trotinetă chiar acum

Opțiunea noastră de Construiește-ți trotineta a avut întotdeauna un succes extraordinar pentru SkatePro. Nu doar ca aplicația iți oferă diferite combinații de piese, dar îți și arată design-ul trotinetei pe care o construiești pe parcursul întregului proces. Poți vedea cum noua ta trotinetă prinde viață pe măsură ce o construiești.

Parcea cea mai bună este că, în momentul plasării comenzii trotinetei tale personalizate, vei primi un card cadou și produse gratuite - mai bine de-atât, nici că se poate!

Caracteristicile programului Construiește-ți Trotineta

Când îți proiectezi propria trotinetă prin intermediul acestui sistem, experții noștri o vor construi pentru tine. Avem o selecție largă de piese de la unele dintre cele mai bune branduri de pe piață și ne asigurăm că toate piesele disponibile sunt compatibile pentru construirea optimă a trotinetei tale.

Construirea unui trotinete personalizate este un proces care necesită mult timp. Trebuie să studiezi toate piesele, pentru a te asigura că sunt compatibile, să achiziționați piesele și în cele din urmă să construiești trotineta. Programul Construiește-ți Trotineta îți oferă avantajul de a sări peste acest proces lung și posibilitatea unei asamblări rapide de către profesioniștii noștri.

Cum îți poți construi și tu propria trotinetă?

Procesul alegerii pieselor pentru construirea trotinetei ieale de trick-uri, este relativ ușor. De fiecare dată când alegi o piesă, ți se sugerează noi componente compatibile cu elementele selectate. Când dai click pe o piesă de trotinetă, vei vedea toate specificațiile relevante, cum ar fi greutatea, culoarea și prețul.

Notă:

  • Piesele nu mai sunt rambursabile atunci când dvs. sau experții noștri ați început deja asamblarea trotinetei.
  • Dacă amestecați componente de la diferite branduri, este posibil să fie nevoie și de piese suplimentare pentru o asamblare optimă. Acestea nu vă vor fi taxate (colegii noștri din atelier le voi adăuga în timpul asanblării). Acest lucru se întâmplă adesea atunci când decizi să montezi compresia de tip SCS.

Arată-ți trotineta și prietenilor tăi!

Când ai terminat de proiectat trotineta nou-nouță, nu trebuie neapărat să aștepți până îți va fi livrata la pragul ușii pentru a arăta-o prietenilor sau părinților. Butonul nostru de „share” îți oferă posibilitatea de a o construi direct online pentru ca toată lumea să o vadă.

După aceea, mai rămâne un singur lucru de făcut: pe locuri, fiți gata, start! Să înceapă construirea!

Changing a previously chosen part may remove one or more of the parts
chosen later in the process because of incompatibility.


Continuă
SkatePro