×
Meniu

Construiește-ți Propria Trotineta

Construiește-ți propria trotinetă chiar acum

Opțiunea noastră de Construiește-ți trotineta a avut întotdeauna un succes extraordinar pentru SkatePro. Acesta a fost motivul pentru care, la mijlocul anului 2017, am decis să adăugăm câteva resurse suplimentare în actualizarea, optimizarea și îmbunătățirea aplicației de personalizare pentru trotinete.

Nu doar ca aplicația iți oferă diferite combinații de piese, dar îți și arată design-ul trotinetei pe care o construiești pe parcursul întregului proces. Poți vedea cum noua ta trotinetă prinde viață pe măsură ce o construiești.

Avem adesea reduceri speciale și cadouri pentru cei care aleg să își construiască propriile trotinete. Așadar, nu ezita să mai arunci un ochi din când în când pe această pagină pentru a vedea ofertele noastre.

Caracteristicile aplicației Construiește-ți Trotineta

Când îți proiectezi propriul setup cu această aplicație, experții noștri o vor construi pentru tine. Avem o selecție largă de piese de la unele dintre cele mai bune branduri de pe piață și ne asigurăm că toate piesele disponibile sunt compatibile pentru construirea optimă a trotinetei tale.

Construirea unui trotinete personalizate este un proces care necesită mult timp. Trebuie să studiezi toate piesele, pentru a te asigura că sunt compatibile, să achiziționați piesele și în cele din urmă să construiești trotineta. Aplicația Construiește-ți Trotineta îți oferă avantajul de a sări peste acest proces lung si să fie asamblată rapid de către profesioniștii noștri.

Cum îți faci să îți construiești propria trotinetă?

Este foarte ușor să îți proiectezi trotineta dorită! De fiecare dată când alegi o piesă, ți se sugerează noi componente compatibile cu elementele selectate. Când dai click pe o piesă de trotinetă, vei vedea toate specificațiile relevante, cum ar fi greutatea, culoarea și prețul.

Notă:

  • Piesele nu mai sunt rambursabile atunci când dvs. sau experții noștri ați început asamblarea trotinetei.
  • Dacă amestecați componente de la diferite branduri, este posibil să fie nevoie de adăugarea altor piese pentru a le potrivi. Acestea nu vă vor fi taxate. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când decizi să montezi compresia de tip SCS trotinetei tale.

Arată-ți trotineta ți prietenilor tăi

Când ai terminat de proiectat trotineta nou-nouță, nu trebuie să așteptați până îți va fi livrata la pragul ușii pentru a arata-o prietenilor sau părinților. Butonul nostru de „partajare” îți oferă posibilitatea de a o construi direct online pentru ca toată lumea să o vadă.

După aceea, mai rămâne un singur lucru de făcut: pe locuri, fiți gata, start! Să înceapă construirea!

Changing a previously chosen part may remove one or more of the parts
chosen later in the process because of incompatibility.


Continuă
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții