×
Meniu

Construiește-ți Trotineta Custom

Construiește o trotinetă custom chiar aici

Aplicația noastră pentru a construi propria trotinetă a avut întotdeauna un succes extraordinar. Acesta a fost motivul pentru care, la mijlocul anului 2017, am decis să punem resurse suplimentare în actualizarea, optimizarea și îmbunătățirea aplicației de trotinete.

Pe lângă faptul că oferă miliarde de combinații diferite de piese, noua aplicație de trotinete personalizate are un aspect grafic unic, care îți oferă opțiunea de a vedea designul trotinetei profesionale pe care o construiești pe parcursul întregului proces. Poți vedea noua ta trotinetă prinzând viață pe măsură ce o construiești și poți verifica toate specificațiile relevante pentru diferite părți, cum ar fi greutatea, culoarea, prețul etc

Vom avea adesea reduceri speciale și cadouri gratuite pentru tine. Prin care să beneficiezi dacă alegi să cumperi o trotinetă personalizată prin intermediul aplicației de trotinete personalizate, așa că verifică din când în când, eventualele reduceri speciale.

Construiește-ți trotineta favorită prin aplicația SkatePro

Când îți creezi propria trotinetă cu această aplicație, vei avea avantajul de a proiecta trotineta și de a nu fi necesar să o asamblezi singur, deoarece experții noștri o vor face pentru tine. În același timp, poți fi sigur că toate piesele prezentate în fiecare etapă a aplicației de construcție a trotinetelor sunt compatibile. Avem o selecție largă de piese de la unele dintre cele mai bune mărci de pe piață, așa că ai în continuare posibilitatea de a-ți crea propria trotinetă în modul în care îți place cel mai mult.

Dacă alegi să îți construiești propria trotinetă fără a utiliza această aplicație, acesta va fi de obicei un proces care consumă mai mult timp. În primul rând, trebuie să alegi fiecare piesă și să te asiguri că toate piesele sunt compatibile, apoi, trebuie să achiziționezi toate piesele, uneori din mai multe magazine diferite, iar la final, trebuie să asamblezi trotineta. Avantajul acestui proces este că îți va personaliza trotineta profesională și poți obține o trotinetă care este exact așa cum dorești.

Cum îți faci propria trotinetă?

Cu această aplicație de construire a trotinetei, este foarte ușor să-ți proiectezi propriul scuter. De fiecare dată când alegi o piesă, ți se prezintă o nouă selecție de piese care sunt compatibile cu elementele selectate anterior. Când faci clic pe o piesă de scuter, vei vedea toate specificațiile relevante, de Ex. greutate, culoare, preț etc. În același timp, vei putea vedea prețul total al trotinetei în timp ce selectezi piesele, deci te poți asigura că prețul trotinetei nu depășește bugetul tău.

Notă:

  • Piesele nu mai sunt rambursabile atunci când experții noștri au început asamblarea trotinetei.
  • Dacă amestecați piese de la diferite mărci, este posibil să necesite cunoștințe speciale pentru ca toate piesele să se potrivească perfect. În plus, poate necesita și adăugarea altor piese. Acestea nu vă vor fi taxate atunci când se va asambla trotineta. Aceasta este în primul rând o problemă la alegerea compresiei SCS.

Arată-le prietenilor trotineta ta personalizată

Când ai terminat de proiectat trotineta nou-nouța, nu trebuie să aștepți până când curierul o va livra la ușa ta. Aplicația nostru personalizată de trotinete are un buton „partajare”, care îți oferă posibilitatea de împătți această veste cu prietenii tăi pe Facebook.

Apoi, mai rămâne un singur lucru de spus: gata, setează, construiește, pleacă!

Changing a previously chosen part may remove one or more of the parts
chosen later in the process because of incompatibility.


Continuă
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții