×
Meniu

Piese Mini BMX

  Filtru
Brand-uri
Diametru osie

Păstrează-ți bicicleta funcțională cu piese mini BMX

Aici găsești toate piesele Mini BMX de care ai nevoie pentru a-ți păstra funcțională bicicleta ta Mini Rocker BMX. În plus, vei găsi, de asemenea, o selecție uriașă de pedale, manșoane de tot felul, modele și culori care pot fi utilizate pentru a adăuga o anumită personalitate bicicletei tale Mini BMX.

Desigur, avem toate piesele de biciclete mini BMX de care ai nevoie pentru a-ți menține bicicleta Mini Rocker BMX într-o formă excelentă. În această categorie, vei găsi piese de schimb de bază, cum ar fi pinioane, angrenaje, osii față și spate, căști de protecție și multe altele. Tot aici trebuie să te uiți dacă ai nevoie de o nouă pereche de chei pentru mini BMX sau de o nouă șa.

Personalizează-ți bicicleta cu accesorii mini BMX

Acesta este și locul în care arunci o privire dacă intenționezi să îți personalizezi mini BMX-ul. Poți achiziționa piese mini pentru biciclete BMX care pot adăuga o anumită personalitate configurărilor bicicletei tale, cum ar fi pedale și mansoanele în toate culorile curcubeului. Am primit chiar și un ghidon din 4 piese în neocrom!

Repară mini BMX-ul tău în parc

Dacă te dai pe un mini BMX în fiecare zi timp de multe ore, unele șuruburi vor necesita strângere sau cauciucurile trebuie să fie umflate. În această categorie vei găsi elemente esențiale, cum ar fi o cheie Allen și o pompă de aer, ambele fiind concepute pentru a se potrivi într-un rucsac mic, astfel încât nu este nevoie să mergi acasă din parcul de skate doar pentru că tijele sunt libere sau anvelopele tale au nevoie de aer.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții