×
Meniu

Skateboard Parts and Accessories

Piese skateboard - totul pentru skateboard-ul tău

Pe paginile din această categorie, vei găsi piese de skateboard și articole hardware pentru skateboard, cum ar fi roți de skateboard, grip, axe și rulmenți pe care le puteți pune împreună după cum dorești și, astfel, își poți personaliza propria placă.

Vei găsi, de asemenea, hardware pentru skateboard, cum ar fi instrumente pe care le poți utiliza pentru a asambla și întreține placa ta pentru a te asigura că este întotdeauna strânsă în mod corespunzător sau pentru a-ți ușura schimbarea roților și a altor părți din skateboard-ul tău. Vei găsi, de asemenea, alte articole hardware pentru skateboard, cum ar fi ceara de skate, pe care o poți utiliza pentru a netezi suprafețele.

Piese skate necesare pentru a-ți optimiza placa.

Poți începe de la zero în această categorie și îți poți construi propria configurație, deoarece secțiunea conține fiecare parte necesară, pentru a construi un skateboard high-end. Dacă dorești să faci acest lucru, este întotdeauna o idee bună să începi alegând pachetul.

În prezent, majoritatea pieselor de skateboard sunt compatibile, dar dacă ai dubii dacă unele piese se potrivesc, ești binevenit să suni serviciul nostru pentru clienți.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții