Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Piese și accesorii skateboard

De ce piese de skateboard am nevoie?

Piesele de skateboard pot fi folosite pentru a oferi plăcii tale un aspect fresh, precum și pentru a repara toate zonele uzate. Acest lucru nu numai că îți va îmbunătăți experiența de riding, ci iți va și permite să fii tu însuți. Piesele de skateboard includ tot set up-ul de care ai nevoie pentru a-ți modifica și actualiza placa, cum ar fi griptape, rulmenți, garnituri și risere. Chiar dacă unele dintre aceste componente nu fac parte din configurația plăcii tale, ele sunt esențiale pentru ca set up-ul să funcționeze ca la carte.

Modificarea configurării

Skateboard-urile sunt alcătuite din mai multe părți. Skateboard-ul griptape este o modalitate excelentă de a face pachetul să iasă în evidență, dar este, de asemenea, esențial pentru a vă oferi suficientă aderență atunci când încercați flip-uri și trucuri. Rulmenții pentru skateboard ajută roțile să se învârtă, iar placa dvs. să ruleze mai ușor. Să nu uităm și de șuruburile și piulițele de skateboard. Șuruburile de skateboard pentru configurări obișnuite de skate au diverse lungimi, de la 7/8 inch (22.2mm), 1 inch (25.4mm), 1.25 inch (31.75mm) și 1.5 inch (38.1mm).

Cu piesele potrivite, îți poți construi skateboard-ul de la zero. Dacă vrei să îți actualizezi setup-ul, dar nu ești sigur cum, poți consulta ghidul nostru despre Cum să construiești un skateboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții