Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Legături de schi fond

Important de știut

Alege legăturile de schi fond care se potrivesc ghetelor tale

Atunci când alegi un set de legături pentru schiurile tale de fond este important să ai în vedere ce fel de rider ești și ce fel de ghete ai. Aceasta se reduce la trei categorii și tipuri de legături: clasic, skate și backcountry.

În plus, diferite ghete au diferite tipuri de tălpi, ceea ce le face compatibile doar cu legături specifice. Acesta este un lucru important care trebuie avut în vedere atunci când alegi o pereche de legături de schi fond.

Legături de schi fond - NNN sau SNS?

Cu o legătură NNN (Noua Normă Nordică) cizma este atașată doar la legătura din față, ceea ce permite schiorului să aibă călcâiul liber. Legăturile NNN sunt ușor de utilizat și oferă o mare flexibilitate schiorului.

Un alt sistem este configurarea SNS (Salomon Nordic System), care este dezvoltată de marca Salomon. În această configurație, o garnitură plată ține cizma strâns în legătură, dar în același timp, acest sistem permite schiorului o intrare și o ieșire ușoară. La fel ca în configurarea NNN, schiorul are călcâiul liber, oferind o mare flexibilitate. O legătură SNS este o soluție bună pentru oricine dorește să-și optimizeze performanțele în pantă.

Mai mult, unele dintre legăturile noastre SNS sunt compatibile cu sistemul NNN. Aveți grijă de cuvântul „Prolink” în descrierea produsului.

Vine iarna - cu un set de legături noi de schi XC

În trecut, standardele NNN și SNS au dominat piața. Dar acum brevetul pentru sistemul NNN deținut de Rottefella a expirat. Acest lucru a condus la introducerea de către Salomon a sistemului Prolink, dar există și noi jucători pe piață. Cele două mari mărci Fischer și Rossignol au colaborat și au introdus în 2017 sistemul de legare Turnamic.

Ceea ce face ca sistemul Turnamic să fie special este pasul ușor de intrare și ieșire din legătură, reglarea ușoară și fixarea într-un singur punct. În timp ce ai boot-ul clicked in, poți regla legarea cu un buton simplu (nu sunt necesare instrumente) pentru a te deplasa înainte pentru o mai bună aderență sau înapoi, pentru mai multă alunecare. În plus, legăturile turnamice sunt fixate doar într-un singur punct (sistem Flowflex), ceea ce asigură o flexibilitate gratuită a schiului.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții