×
Meniu

Piese de schimb Longboard

Care sunt părțile unui Longboard?

Indiferent că trebuie să înlocuiești o piesă uzată sau pur și simplu vrei să îți actualizezi setup-ul, toate longboard-urile necesită întreținere la un moment dat. Piesele Longboard îți vor asigura modificarea rapidă a setup-ului, fără a fi nevoit să faci ajustări majore. De asemenea, este la îndemână să ai câteva piulițe și șuruburi de rezervă atunci când călătorești, în cazul în care trebuie să faci reparații urgente.

Accesoriile și piesele pentru Longboard sunt ideale pentru îmbunătățirea experienței de longboarding. Griptape-urile se uzează și ele în timp, de aceea este foarte important să le înlocuiești periodic, pentru a-ți menține aderența pe placă. Dacă ești ridetr de downhill, merită să investești și într-o pereche de mănuși și puck-uri longboard pentru a-ți proteja mâinile atunci când iei viraje la viteze mari.

Ia-ți piesele necesare pentru roțile longboard-ului tău

Una dintre cele mai importante părți ale setup-ului tău sunt roțile. Având rulmenți buni pentru longboard, nu numai că îți menține roțile fixe, dar vei avea și o experiență riding mai lină, chiar mai rapidă.

Dacă o aveți wheel bite-uri, e bine să vă luați riser-ere pentru longboard. Acestea sunt plasate între truck-uri și deck, înălțând astfel placa și oferind efectuarea mai eficientă a virajelor mai adânci și din scurt.

Dacă vrei să îți repari longboard-ul, aruncă o privre peste selecția noastră de Unelte pentru Longboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții