×
Meniu

Ghete Roller Ski

Ghete pentru schiuri pe role vs. Ghete de ski fond

Când vine vorba de ghetele de schi cu role, opțiunile pentru acestea nu au fost niciodată la fel de mare ca în prezent. Era normal să folosești doar echipamentul de iarnă, cum ar fi ghetele de schi fond, dar în prezent există o mulțime de ghete de schi cu role care se potrivesc exact pentru acest scop.

Unul dintre motivele pentru care ghetele de schi cu role sunt mai bune decât ghetele de ski fond este faptul că ghetele făcute pentru schi cu role au o izolare mult mai mică decât ghetele de iarnă. Datorită scăderii izolației căldurii, ghetele pentru schi cu role sunt mult mai confortabile de utilizat atunci când temperatura este peste 5 grade Celsius.

Roller ski boots - legătura dintre preț și potrivire

Când vine vorba de cumpărarea ghetelor rollerski, este important să nu faci prea multe compromisuri cu privire la preț. Dacă plătești puțin mai mult pentru ghetele de schi cu role, picioarele tale vor primi un sprijin mai bun și mai strâns, ceea ce îți va mări transferul de putere și, prin urmare, viteza. Prețul și confortul merg mână în mână în majoritatea cazurilor, deci un preț mai ridicat înseamnă, de asemenea, un confort mai ridicat și o potrivire mai bună.

Când pleci într-o plimbare cu schiurile cu role, rareori ai în față o distanță scurtă sau o plimbare scurtă. Dacă cizmele nu se potrivesc corect și picioarele tale sunt incomode, cel mai probabil nu vei avea o experiență la fel de bună pe cât ai fi putut. Prin urmare, gândește-te la picioare pentru a face o călătorie bună pe schiurile cu role.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții