×
Meniu

Trotinetă Custom Completă

  Filtru
Înălțime totală
Tip Compresie

Important de știut

Trotinetă custom - ieși din anonimat cu o trotinetă personalizată

Pe această pagină, vei găsi o selecție excelentă de trotinete personalizate. Trotinetele pro personalizate sunt alegerea perfectă pentru cei dintre voi care doresc cea mai puternică configurație posibilă, realizate din mai multe piese de la diferite mărci pentru a-ți asigura o calitate și durabilitate deosebite și se potrivesc stilului și personalității tale.

Deținerea unui trotinete pro personalizate ar putea chiar să-ți ofere acel pic de încredere suplimentar pentru a încerca diferite trick-uri avansate. Deoarece sunt disponibile doar câteva ediții ale fiecărei trotinete personalizate, cu siguranță vei ieși din mulțimea de la skate park-ul tau local.

Potrivește înălțimea și stilul cu trotinetele pro personalizate

Fiecare piesă a acestor trotinete personalizate a fost selectată cu atenție pentru a le face cât mai durabile posibil. Prin urmare, vei găsi diverse configurări cu sisteme de compresie diferite pentru a se potrivi stilului și înălțimii tale. O trotinetă personalizată este, de asemenea, o opțiune bună pentru cei mai înalți, cărora le-ar putea fi greu să găsească o trotinetă durabilă în secțiunea de scutere mai obișnuită. Trotinetele noastre personalizate pro sunt disponibile în general în dimensiunile de 79 cm până la o înălțime masivă de 98 cm.

Toate trotinetele noastre personalizate sunt pre-asamblate și formate de către experții noștri din atelierul nostru, așa că sunt gata de utilizare chiar din cutie.

Construiește-ți propria trotinetă personalizată

Te sfătuim să arunci o privire la aplicația noastră Construiește o Trotinetă o aplicație excelentă pentru a-ți personaliza propria trotinetă atunci când dorești să combini diferite branduri și ca aceasta sa fie exact pe stilul tau. Această aplicație este utilă mai ales dacă nu găsești o trotinetă complet personalizată care să fie 100% pe placul tău.

Trotinete complete accesibile

SkatePro oferă, de asemenea, trotinete complete realizate integral din piese de la același producător. Trotinetele profesionale complete sunt potrivite atât pentru începătorii care doresc să se dea pe trotinetă, cât și pentru cei mai avansați. Această variantă este, în general, o modalitate bună de a rămâne în limita bugetului, deoarece selectarea fiecărei părți separată va fi mai costisitoare. Vezi cele mai profesionale trotinete aici.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții