×
Meniu

Energy Patrol Ramp Knee Pads

(2)
Video
Video
1 set
Nr.
1 set
2 seturi
3 seturi
4 seturi
5 seturi
6 seturi
7 seturi
8 seturi
9 seturi
10+
Nr.
1 set
2 seturi
3 seturi
4 seturi
5 seturi
6 seturi
7 seturi
8 seturi
9 seturi
10+
Nr.
1 set
2 seturi
3 seturi
4 seturi
5 seturi
6 seturi
7 seturi
8 seturi
9 seturi
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Genunchierele REKD Energy Patrol Ramp Knee Pads sunt soluția supremă de protecție a genunchilor pentru sporturi extreme și activități cu impact ridicat. Proiectate meticulos pentru cele mai înalte standarde de siguranță, aceste genunchiere oferă performanțe și control de neegalat în timpul alunecărilor. Dispunând de un capac de impact în formă personalizată, acestea oferă stabilitate excepțională și personalizare cu capace ușor de înlocuit.

Stratul interior de spumă cu memorie asigură un confort personalizat și susținut, în timp ce matrița de spumă de înaltă densitate oferă protecție suplimentară și absorbție a șocurilor. Dar ceea ce diferențiază cu adevărat aceste genunchiere este stratul de spumă REKD Energy, proiectat pentru a reduce cu până la 75% mai multă energie de impact.

Ajustarea ajustării din mers este o joacă de copii cu cureaua elastică de putere superioară, care dispune de capete de curea pliate de trei ori pentru a preveni accidentele de tragere. Buclele de ordine din spate și catarama dublă din spate de pe cureaua de putere inferioară asigură o potrivire sigură care rămâne la locul ei în timpul utilizării intense. Materialul super-moale al spatelui oferă un confort superior, în timp ce stratul exterior care se poate spăla la mașină simplifică întreținerea.

Ridicați protecția genunchilor cu genunchierele REKD Energy Patrol Knee Pads. Proiectate pentru siguranță, performanță și confort, acestea sunt alegerea supremă pentru pasionații de sporturi extreme.

Specificații

Sex:
Bărbați, Femei, Junior
Protecții:
Capace din polietilenă rezistentă la impact, Impact resistant 3D foam
Închidere/Potrivire:
Curele elastice duble
Tip:
Removable knee cap, EN 14120

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

Recenzii   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
15/03/2024
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 2 recenziile
SkatePro