×
Meniu

Skateboard Wheels and Trucks Pachet

Descriere

Ești pregătit să ieși pe străzi cu o configurație nouă? Pachetul nostru Skateboard Wheels and Trucks îți oferă șansa de a amesteca și de a asorta pentru a-ți crea cea mai bună cursă. Fie că ești un skater experimentat sau ești la început de drum, noi te acoperim. Pachetul nostru include camioane de skateboard de înaltă calitate, roți de skateboard și rulmenți de skateboard, pentru ca tu să poți aborda orice teren.

Dar nu se oprește aici! Poți adăuga la pachetul tău și accesorii pentru skateboard și tampoane riser pentru a oferi un plus de înălțime și stabilitate. Și dacă vrei cu adevărat să îți arăți abilitățile, adaugă o unealtă completă de skate bolnavă pentru a-ți menține placa în formă maximă.

Cea mai bună parte? Nu va trebui să vânezi prin tot orașul pentru componentele de care ai nevoie - doar combină și potrivește aici și îți vom trimite tot ce ai nevoie pentru a ieși de pe alee și a intra în paradisul tău de skate. Deci, ce mai aștepți, patinatorule? Este timpul să îți pui la punct configurația și să faci shreding până te saturi!

Oh, și am menționat că poți economisi ceva bani și timp dacă îți cumperi echipamentul la pachet? Ne place să ne păstrăm clienții fericiți, pe plăci și cu portofelele pline de bani!

Afișează toate

Recenzii   (26)

very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15/11/2021
Recenzie: 5 din 5!
Ez a felület nagyon hasznos, hogy véletlenül se felejts el semmit ha komplett deszkát akarsz összerakni vagy több alkatrészt rendelsz. Sokszor spórolni is lehet vele.
Scherer Gábor (Budapest)
29/01/2024
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 26 recenziile
SkatePro