Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Savant 180 Axă Longboard

(2)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Băieții de la Paris Truck Co. au muncit din greu pentru a concepe camionul Savant pentru longboard-uri. O nouă abordare a unora dintre elementele cheie care alcătuiesc un camion.

Una dintre principalele schimbări a fost aceea de a opta pentru un cuier complet forjat, spre deosebire de standardul care este reprezentat de cuierul turnat. Acest lucru vă oferă un truck mult mai puternic care este, de asemenea, foarte precis atât în ceea ce privește controlul, cât și toleranțele. Punctul de pivot este mult mai mic și este inspirat de piloții de curse. Acest lucru îi permite lui Paris să folosească o bucșă de pivot mai groasă care, la rândul său, produce o amortizare mai bună a vibrațiilor și o rulare mai lină.

O altă schimbare importantă este sistemul patentat de blocare captivă a axei. Acesta asigură camioane drepte care rămân drepte mult mai mult timp decât alte sisteme. Designul din jurul construcției pivotului a fost mult îmbunătățit pentru a ajuta la eliminarea "slopping-ului" în timpul alunecării și, de asemenea, pentru a face călătoria mult mai stabilă la viteze mari.

Specificații

Lățime Hanger:
180mm (7")
Tip Axă:
Pivot Inversat, Standard hanger
Bucăți per pachet:
1
Material:
Aluminiu 6000 Series
Greutate:
473g
Șuruburi de montare:
Nu este inclus
Amortizare:
90A
Lățime Axă:
10"
Hanger Grad:
43°, 50°

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (2)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (2 recenzii)

SkatePro