×
Meniu

Scooter Deck Package

Descriere

Personalizează-ți scuterul de cascadorii cu pachetul nostru Scooter Deck! Alegeți puntea de scuter preferată, griptape pentru scuterul de acrobație, roți pentru scuterul de acrobație (opțional), kendama (opțional), obținând tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți puntea, economisind în același timp bani prin cumpărarea într-un pachet în loc să cumpărați articolele individual.

Acest pachet include:

  • Puntea de scuter stunt scooter: Alegeți dintr-o varietate de punți de calitate superioară, concepute pentru diferite stiluri de pilotaj și niveluri de îndemânare.
  • Bandă de aderență pentru scuterul acrobatic: Alegeți din diverse culori și texturi pentru a adăuga stil punții dvs. și pentru a îmbunătăți aderența.
  • Roți de trotinetă pentru cascadorii (opțional): Completează-ți scuterul cu un set de roți de înaltă performanță, disponibile în diferite dimensiuni, materiale și culori.
  • Kendama (opțional): Adaugă un element distractiv și provocator experienței tale de echitație cu această jucărie clasică de îndemânare, perfectă pentru îmbunătățirea coordonării mână-ochi și a echilibrului.

Nu ratați această ofertă incredibilă! Comandă pachetul Scooter Deck astăzi și ridică la noi înălțimi călătoria pe scuter!

Afișează toate

Recenzii   (34)

very goooood service
Matei T. (Bistrița)
06/05/2023
Recenzie: 5 din 5!
Calitate si look deosebite, livrare rapida, super profi! Comandam de fiecare data cu incredere de pe acest site si nu am fost vreodata dezamgiti.
Rodica Popa (Otopeni)
07/03/2023
Recenzie: 5 din 5!
Good way to save money
Popa Ioan-david (Otopeni)
17/03/2022
Recenzie: 5 din 5!
Super!
Sebu Rareș (Sibiu)
04/10/2021
Recenzie: 5 din 5!
Amazing
Stephen Maskill (Wetherby)
13/08/2023
Recenzie: 5 din 5!
Great
Kevin Arkell (Warminster)
25/07/2023
Recenzie: 5 din 5!
Great value, saved loads of money even though he didn’t need new bars it made sense to get them so he can use them later.
Conrad Armstrong (Alton)
27/04/2023
Recenzie: 5 din 5!
Profi, mint mindig!
Mészáros Gábor (Szeged)
14/02/2022
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 34 recenziile
SkatePro