×
Meniu

Impact Stealth Shorts

(18)
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Rămâi în siguranță cu o pereche de pantaloni scurți CORE Impact Stealth Shorts

Pantaloni scurți de protecție, este un subiect sensibil. Oamenii fie îi iubesc, fie îi urăsc, dar dacă ați avut vreodată "acea căzătură", atunci cunoașteți durerea. Pantalonii CORE Impact Stealth Shorts au fost dezvoltați pentru a oferi protecție maximă fără a fi voluminoși, astfel încât să nu ai nicio restricție atunci când pedalezi. Pantalonii CORE Stealth Shorts au un profil subțire, astfel încât îi poți potrivi sub blugi fără ca nimeni să știe că îi ai pe tine.

Pantalonii scurți sunt confecționați dintr-un material Lycra super elastic care permite ca protecțiile să se adapteze la forma corpului tău în timp ce pedalezi. Vei uita că îi porți, dar te vei bucura că îi ai.

Caracteristici:

  • Căptușeală Stealth Slimline
  • Protecție mare pentru șolduri pentru impacturile laterale
  • Căptușeală stealth segmentată pentru o potrivire confortabilă
  • Bandă elastică moale în talie
  • Picioare elastice pentru o potrivire sigură
  • Protecție a coccisului, alias protecție a osului cozii
  • Pantaloni scurți din lycra pentru un confort maxim și o potrivire ca a doua piele

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

Recenzii   (18)

Slimline, comfortable, and good protection
Daiz Westbury (Margate)
15/03/2024
Recenzie: 5 din 5!
just picked these up for my poor bum. learning aggressive and these give me the confidence to try new tricks. took my first bail the 1st day i had them and it took them with stride. low profile and fairly cool too. definitely recommend and skate pro handled the order perfectly as usual
Devin McDonald (prince george)
02/06/2022
Recenzie: 4 din 5!
the best protection. thanks
nance freund (Seattle)
16/11/2021
Recenzie: 5 din 5!
Good product just what I ordered
M. Simpson (Liff)
08/11/2021
Recenzie: 5 din 5!
A termékek kifogástalanok, premium quality. A futárszolgálat kiszállítása a szokásos, semmi gond nem volt. Ellenben az, hogy 4 üzenetet küldtem, és egy rohadt választ sem kaptam, 4 napon keresztül többször próbáltam hívni az ügyfélszolgálatot és semmiféle reakciót nem vettem ebből észre , számomra egy kicsit abszúrd. És nem is 20euro értékben rendeltem... Ja, és a mèrettáblázatot pedig szerintem célravezetőbb lenne , ha úgy írják meg ,hogy ne kelljen kitalálni mire gondolt a költő! A rendelés 1 héttel később lett elküldve , mint az ígérve volt. Szóval ,ha a terméket kell értékelnem az 5*. Nem szeretném senki teljesítményèt lenézni ... De ennél azért talán többet kellene foglalkozni a megrendelőkkel. SkateproHU 2* . Azt is szert mert a csomagom sikeresen megèrkezett, még ha késve is
D. Németh (Sopron)
07/09/2022
Recenzie: 2 din 5!
Răspuns de la SkatePro:  Kedves Dániel!

Köszönjük, hogy időt szántál az értékelésünkre! Visszajelzésed sokat jelent a számunkra.

Nagyon sajnálom, hogy nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal. Sajnos azon a héten, amikor kerestél minket az egyetlen magyarul beszélő munkatársunk szabadságon volt, így az üzenetek feldolgozása több időbe telt, mint normál munkanapokon. Az egyik kollégám válaszolt az egyik üzenetedre augusztus 18-án, de tőled arra nem érkezett válasz.

Telefonon is el lehetett minket érni, habár a magyar ügyfélszolgálat nem volt elérhető, de az angol nyelvű ügyfélszolgálat fel volt ajánlva neked a híváskor.

Sajnálom azt is, hogy késve érkezett meg a csomagod. Nagyon szívesen kompenzáljuk neked ezt a kellemetlenséget. Emiatt felveszem veled a kapcsolatot.

Reméljük, hogy a jövőben nem kerülsz ilyen kellemetlen helyzetbe. Továbbra is nyugodtan keress minket emailen, telefonon, vagy chaten. 😊

/Erika
Afișează toate 18 recenziile
SkatePro