×
Meniu

Snowboard Binding and Mounting

Descriere

Vrei să te dai pe pârtii cu un echipament nou? Pachetul nostru de snowboard și legături este modalitatea perfectă de a obține tot ceea ce ai nevoie pentru a merge pe pârtii. Amestecă și asortează-ți snowboardul preferat de la mărcile noastre de top și asociază-l cu legături care oferă performanță și stabilitate excelente.

Completați-vă configurația de snowboarding cu accesoriile noastre opționale. Adăugați o geantă pentru snowboard pentru a vă proteja echipamentul în timpul transportului și nu uitați de un guler pentru gât pentru a vă ține de cald în zilele friguroase de pe munte. Fie că alegi să îți personalizezi echipamentul sau să optezi pentru o configurație completă, poți economisi bani prin reunirea snowboardului și a legăturilor în pachetul nostru Snowboard și legături!

Nu ratați această oportunitate fantastică de a pune mâna pe cele mai noi echipamente de snowboard. Pachetul nostru Snowboard și legături vă oferă combinația perfectă de calitate, performanță și accesibilitate. Pregătește-te pentru un sezon epic de aventuri de snowboarding - ia-l pe al tău astăzi!

Și nu uitați să adăugați serviciul de montare a legăturilor, dacă doriți ca experții noștri să monteze legăturile pentru dvs.

Afișează toate

Specificații

Legături:
Inclus

Recenzii   (2)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (2 recenzii)

SkatePro