Paște Fericit!
1 = 1 Campania de Paște  -  Click aici
×
Meniu

Pachet Longway Classic Roller Ski

Descriere

Pachet de schi cu role Longway Classic - Poarta ta de acces la schiatul fără efort. De ce să vă mulțumiți cu produse individuale, când vă puteți bucura de un pachet personalizat care se potrivește nevoilor dumneavoastră de schi? Pachetul Longway Classic Roller Ski Package combină calitatea, confortul și accesibilitatea, oferindu-vă valoarea supremă. Pregătiți-vă să alunecați prin aventurile dvs. de schi cu ușurință, confort și stil.

  • Schiuri cu role Longway Classic: Îmbarcați-vă într-o plimbare lină cu aceste schiuri cu role de calitate superioară, confecționate pentru confort și performanță.
  • Legături pentru schiuri cu role Longway Classic: Experimentați o aderență și un control superior cu ajutorul legăturilor create special pentru schiurile cu role, asigurând o experiență de schi fără cusur.

Completați pachetul cu aceste accesorii opționale:

  • Ghete de schi cu role: Elevați-vă aventura de schi cu cizme concepute pentru confort și susținere supremă.
  • Bețe de schi cu role: Propulsează-te înainte cu bețe de calitate premium care oferă aderență și control optim.
  • Mănuși sau mănuși: Protejați-vă mâinile de intemperii și mențineți o aderență fermă cu selecția noastră de mănuși și mănuși de înaltă calitate.
  • Geantă pentru rollerski: Asigurați-vă că echipamentul dvs. este în siguranță și organizat cu o geantă durabilă confecționată pentru schiurile cu role și accesorii.
  • Fișier gratuit pentru vârfuri de bețe: Păstrați-vă bețele ascuțite și gata de acțiune cu ajutorul fișierului nostru gratuit pentru vârfuri de bețe.

Notă : Vă recomandăm montarea legăturilor făcută de noi. Majoritatea legăturilor au nevoie de unelte specializate pentru a fi montate corect.

Afișează toate

Recenzii   (4)

Very happy with my package, let's begin to roll now!
Erika Ullmann (Dublin)
30/03/2021
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 4 recenziile
SkatePro