×
Meniu

Pachet Skate Roller Ski Longway

Descriere

Pachetul Longway Skate Roller Ski - tot ce ai nevoie pentru a începe. Pachetul nostru Longway Skate Roller Ski este modul perfect de a obține tot ce ai nevoie pentru a începe să schiezi pe role. Acest pachet convenabil include:

  • Schiuri cu role Longway Skate: Schiurile noastre cu role de înaltă calitate sunt concepute pentru a oferi o călătorie lină și stabilă, chiar și pe suprafețe accidentate.
  • Legături de schi cu role: Aceste legături sunt reglabile pentru a se potrivi la o gamă largă de mărimi de pantofi și oferă o experiență de schi sigură și confortabilă.

De asemenea, puteți adăuga la pachetul dvs. următoarele articole opționale:

  • Cizme de skate rollerski: Completați-vă configurația de schi cu role cu cizmele noastre confortabile și de susținere pentru skate rollerski.
  • Bețe de schi cu role: Bețele noastre ușoare și durabile pentru rollerski oferă echilibrul și sprijinul perfect în timpul schiatului.
  • Mănuși și mănuși de schi: Alegeți din selecția noastră de mănuși și mănuși de schi de înaltă calitate pentru a vă menține mâinile calde și protejate în timp ce schiați.
  • Geantă pentru schiuri cu role: Păstrați tot echipamentul de schi cu role organizat și protejat cu geanta noastră convenabilă pentru schi cu role.
  • Fișă pentru vârfuri de baston: Păstrați-vă bastoanele în condiții optime cu ascuțitoarea noastră practică pentru vârfuri de bastoane.

Notă : Vă recomandăm montarea legăturilor făcută de noi. Majoritatea legăturilor au nevoie de unelte specializate pentru a fi montate corect.

Afișează toate

Recenzii   (9)

Normal
Natalia KUZNETSOVA (North York)
16/11/2022
Recenzie: 3 din 5!
Fantastic beginner package! Very impressed with the equipment and the professional work with the bindings. Everything arrived on time and in perfect condition. The communication with staff was friendly and appreciated. Absolutely delighted and recommend this skate ski package for beginners! Now I’m just hoping roller skiing will catch on here on this cycling obsessed island on the west coast of Canada. We have the weather for it year-round! 😀👌
Shannon Toma (Esquimalt)
07/04/2021
Recenzie: 5 din 5!
The package arrived on time and as ordered. I am very satisfied with the roller skis and poles. The bindings were fixed properly to skis(very important). The boots are “combo” meaning they can be used for classic or skate. As I am only skating, a pure skate boot might give me more support as I am a beginner. But all in all a great starter package at a great price
Carlyle Miller (Pompano Beach)
25/03/2021
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 9 recenziile
SkatePro