Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu
CCM

Ribcor 66K Senior Patine Hockey

(3)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Seria Ribcor a fost întotdeauna destinată jucătorilor de hochei dedicați, care așteaptă ce e mai bun de la echipamentul lor. Ribcor 66K nu face excepție. Cu un accent puternic pe proprietățile de optimizare a pasului și cu experiența vastă a echipei de hochei CCM, sunteți sigur că veți obține o patină care va satisface cerințele oricărui nivel de jucător. Caracteristica cheie este sfertul Ribcor, care oferă o flexie îmbunătățită în față și durabilitate.

Limba patinelor de hochei pe gheață Ribcor 66K este o construcție din două piese din pâslă de înaltă densitate, cu un confort și o potrivire excelentă. Talpa exterioară este fabricată din plastic injectat și este ventilată pentru o gheată mai ușoară, cu un flux de aer excelent.

Talpa anatomică CCM se asigură că vei obține de fiecare dată cele mai bune transferuri de putere.

Datorită utilizării suportului SpeedBlade 4.0, obții un transfer de putere și mai bine pus la punct. Acest suport produce, de asemenea, o rază de viraj foarte agresivă și strânsă.

Versiunea 66k dispune de un pachet de sferturi de piele din plasă compozită, care îmbunătățește și mai mult capacitatea structurală și durabilitatea ghetelor.

Notă: Pe baza experienței noastre cu CCM, am decis să listăm patinele cu mărimi potrivite cu mărimile reale ale pantofilor. Așadar, atunci când vă alegeți un patin nou, pur și simplu potriviți-l cu mărimea actuală a pantofilor.

CCM folosește propriul tabel de conversie și a etichetat cutiile produselor cu propriile "mărimi UE". Acest lucru înseamnă că, cel mai probabil, cutia nu se va potrivi cu mărimea selectată de dumneavoastră, motiv pentru care vă îndemnăm să încercați patinele înainte de a le trimite înapoi.

Specificații

Caracteristici Căptușeală:
Ventilate, În formă anatomică, Protecție pentru șireturi, Limbă din pâslă
Lamă înlocuibilă:
Da
Material Gheată :
Compozit
Material Căptușeală:
Microfibră
Boot/Shell tip:
Tare
Închidere:
Șireturi
Quarter pack:
Tech mesh
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Talpă exterioară:
Composite exhaust
Material Lamă:
Oțel inoxidabil
Ascuțitul lamei:
Ascuțite din fabricare
Toepick:
Nu

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (3)

An ideal skate for people with narrow feet - probably not the skate for you if you are wider. Very comfortable, lots of support.
Jimmy G. (Eastleigh)
07/10/2018
Recenzie: 4 din 5!
Afișează toate 3 recenziile
SkatePro