Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Enbo Duo Adjustable Inline Role Fete

Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Patinele Tempish Enbo Duo Adjustable Inline Skates sunt perfecte pentru copiii care doresc să se bucure de distracție pe tot parcursul anului. Cu construcția lor specială dublă, aceste patine pot fi transformate cu ușurință din patine de gheață în patine în linie cu doar câteva ajustări simple.

Aceste patine au un schelet flexibil până la -20°C, ceea ce le face perfecte pentru patinajul pe vreme rece. Căptușeala moale, cu uscare rapidă, asigură confortul, în timp ce cizma interioară cu formă anatomică și scheletul exterior din plastic oferă un suport excelent. Aceste patine sunt foarte potrivite pentru patinatorii începători, datorită construcției lor funcționale și formei anatomice.

Patinele reglabile Enbo Duo Adjustable Skates au un sistem convenabil de ajustare a mărimii, permițând o potrivire perfectă pe măsură ce picioarele copilului dumneavoastră cresc. Cureaua Velcro simplă și sigură înlocuiește șireturile, ceea ce face ca patinele să fie puse și scoase rapid și ușor. Pentru un plus de siguranță, părțile reflectorizante de pe spatele patinelor sporesc vizibilitatea în condiții de lumină scăzută.

Specificațiile acestui model

Model Diametru Roți
29-3264mm
33-3670mm
37-4072mm

Specificații

Gheată ajustabilă:
Da
Boot/Shell tip:
Moale
Nivel abilități:
Începător
Material Gheată :
Plastic
Material Căptușeală:
Nailon
Caracteristici Căptușeală:
Încorporat
Închidere:
Powerstrap, Cataramă
Cuff:
Suport lateral ridicat, Gaică integrată de transport
Material Cadru:
Nylon
Duritate Roți:
82A
Precizie Rulmenți:
ABEC-5
Greutate max. rider:
60 kg
Frână:
Da

De la același brand

Afișează toate

SkatePro