×
Meniu

Aero Tampon Frână Role

(27)
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Plăcuță de frână pentru patinele în linie Roces. Se potrivește la aceste patine pentru copii, Orlando II, Orlando 4.0, Flash 3.0 băiat/fată.

Gaura de montare pentru șurub se află la capătul din spate al plăcuței de frână (șurubul nu este inclus)

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

Recenzii   (27)

Fair price and good product. I would order spare parts from SkatePro again.
Richard K. (Harwinton)
10/04/2017
Recenzie: 5 din 5!
The brake pad is made of a very soft material and therefore has an extremely short lifespan. My daughter used it for about 90 minutes (in not extreme conditions) and the pad was totally worn. It has a weak brake effect, the use of the product is not safe, it is useless for the purpose it is meant for. It should be taken out of supply and/or replaced with a product of far greater quality. A fékbetét nagyon puha gumiból készült, így borzasztóan rövid élettartamú. A lányom kb. 90 perc, nem extrém használattal teljesen elkoptatta. A vele elért fékhatás gyenge, a termék használata nem biztonságos, alkalmatlan a célra! A leghelyesebb az lenne, ha kivennék a kínálatból, vagy egy sokkal jobb minőségű termékre cserélnék.
Pataki Zsolt / Palatinus Gyógyszertári (Budapest)
17/08/2020
Recenzie: 1 din 5!
Răspuns de la SkatePro:  Kedves Zsolt!

Mégegyszer sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatod adódott a fékkel kapcsolatban. Csapatunk célja, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtson a termékekkel kapcsolatban a sportok szerelmeseinek, azért hogy garantált legyen az elégedettség.

Elküldtük az új fékbetétet, reméljük ezúttal minden rendben lesz! Várjuk a visszajelzésed ismét😃

Ha bármilyen további kérdésed van, írj nekünk a email@skatepro.hu címen vagy hívj minket a +36 21 200 7813 számon Hétfőtől csütörtökig 9:00-17:00, Pénteken pedig 10:00-15:00
Afișează toate 27 recenziile
SkatePro