×
Meniu

Hockey Skate Ascuțitor 120

(2)
Video
Video
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Ascuțitorul de patine de hochei SkateMate este un instrument care permite ascuțirea patinelor de gheață oriunde și oricând. Vrei să îți ascuți rapid patinele înainte de a ieși pe gheață? Nu există niciun magazin care să ofere ascuțirea profesională a patinelor în apropiere? SkateMate este cel mai bun ascuțitor de patine portabil și este suficient de mic pentru a fi purtat în buzunar, astfel încât nu mai există nicio scuză pentru a nu vă păstra lamelele bine ascuțite.

Această versiune SkateMate este echipată cu cilindrul de ascuțire cu granulație de 120 pentru patine de hochei. Este foarte ușor să îl înlocuiești cu un cilindru de rezervă sau cu o altă inserție potrivită pentru un alt tip de patină, în cazul în care practici mai multe stiluri de patinaj pe gheață.

Construit pentru a susține inserții înlocuibile care sunt acoperite cu un abraziv foarte puternic, instrumentul de ascuțire SkateMate este cu adevărat un ascuțitor universal, care poate fi utilizat pentru patine de hochei, artistice și patine touring-bandy - totul depinde de inserția plasată în interiorul aparatului.

Inserții disponibile pentru ascuțirea patinelor:

  • Cilindrul pentru patine de hochei cu granulație de 120 pentru finisajul final și pentru a menține lama ascuțită
  • Cilindru patine de hochei cu granulație 100 pentru prima ascuțire sau pentru lamele foarte uzate
  • Cilindru de 100 de granulație pentru patine artistice
  • Inserție diamantată plată Touring-Bandy Skates

Piese compatibile

Găsește produse compatibile cu SkateMate Hockey Skate Ascuțitor 120:

Compatibil cu

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

Recenzii   (2)

Absolutely shocking this sharpener it couldn't sharpen anything. An absolute waste of nearly 30 pounds. Do not buy it does nothing and it's tiny and needs attachments too which isn't specified... fuming isn't the word
Mark Hayward (Warrington)
04/01/2023
Recenzie: 1 din 5!
Răspuns de la SkatePro:  Hi Mark, thank you for taking your time to give feedback on our product.

We're very sorry about your experience with the sharpener. I's written on our website that it's tiny, so it's easily transportable, and it's also written that it can be used with different inserts.

We will reach out to you in a separate email to help you with the usage of the product. :) /SkatePro Customer Connection Team
Afișează toate 2 recenziile
SkatePro