×
Meniu

Skateboard Deck and Wheels Package

Descriere

Pachetul nostru Skateboard Deck și roți combină componente de înaltă calitate pentru o plimbare lină și elegantă. Creați o configurație unică, alegând puntea și griptape-ul care se potrivesc cel mai bine stilului dvs. de riding.

De asemenea, poți include patru roți de skateboard de înaltă performanță și o unealtă de skate utilă pentru a-ți completa configurația.

Personalizează-ți deck-ul cu gama noastră largă de modele și dimensiuni și asigură-ți o potrivire perfectă cu selecția noastră de griptape-uri premium. Alege din sortimentul nostru de pachete cu patru roți, de la cele pentru începători până la cele de nivel profesionist. Unealta durabilă pentru patine garantează ajustări și reparații ușoare în deplasare.

Bucurați-vă de confortul de a avea tot ce aveți nevoie într-un singur pachet. Economisește timp, efort și bani cu pachetul nostru de skateboard cu punte și roți, alegerea perfectă pentru riderii de toate nivelurile care doresc să-și creeze configurația de vis. Ia-l pe al tău astăzi și pregătește-te să rulezi!

Afișează toate

Recenzii   (24)

Saved some money
Luke W. (Varteju)
04/03/2022
Recenzie: 5 din 5!
Fantastic deal!
T. Stephens (Truro)
11/01/2023
Recenzie: 5 din 5!
Ya, very happy with this combo...
Ciarrai Hyslop (Cork)
05/01/2023
Recenzie: 5 din 5!
These Packages are great value for money , even if you’re just buying spares or trying out setups without setting up a whole new board
Karl H. (Balbriggan)
13/12/2022
Recenzie: 5 din 5!
Ez a felület nagyon hasznos, hogy véletlenül se felejts el semmit ha komplett deszkát akarsz összerakni vagy több alkatrészt rendelsz. Sokszor spórolni is lehet vele.
Scherer Gábor (Budapest)
29/01/2024
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 24 recenziile
SkatePro