×
Meniu

Skateboard Package Kids

Descriere

Vreți să vă faceți copilul să intre în skateboarding? Nu căutați mai departe de pachetul nostru de skateboard pentru copii! Acest pachet all-inclusive include tot ceea ce are nevoie copilul tău pentru a începe să meargă pe skateboard, inclusiv un skateboard complet pentru copii, o cască și un set de protecții pentru coate, încheieturi și genunchi. De asemenea, puteți adăuga la pachet o unealtă pentru skate pentru a vă asigura că noua plimbare a copilului dvs. este întotdeauna în stare excelentă.

Iată ce este inclus în pachetul nostru de skateboard pentru copii:

  • Skateboard complet pentru copii: Skateboard-urile noastre de înaltă calitate pentru copii sunt perfecte pentru începători și sunt disponibile într-o varietate de culori și stiluri.
  • Cască: Căștile noastre sunt concepute pentru a vă menține copilul în siguranță în timp ce patinează și sunt conforme cu cele mai recente standarde de siguranță.
  • Pernuțe de protecție: Plăcuțele noastre de protecție pentru coate, încheieturi și genunchi oferă o protecție excelentă împotriva căzăturilor și a rănilor.
  • Unealtă pentru patine (opțională): Cu unealta noastră pentru patine, copilul dvs. își poate ajusta cu ușurință skateboard-ul după bunul plac și poate efectua întreținerea de bază.

Nu ratați această oportunitate de a vă iniția copilul în călătoria skateboarding-ului! Comandă pachetul nostru de skateboard pentru copii astăzi și lasă distracția să înceapă!

Afișează toate

Recenzii   (7)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (7 recenzii)

SkatePro