×
Meniu

Twintip Ski Binding and Mounting

Descriere

Pachetul nostru Twin Tip Ski Package este soluția completă pentru toate aventurile tale de freestyle.

Alege combinația ta perfectă de produse:

  • Schiuri Freestyle: Pregătește-te să execuți trucuri și manevre uimitoare cu selecția noastră de schiuri freestyle de înaltă calitate, disponibile atât pentru copii, cât și pentru adulți.
  • Atașamente: Fixați-vă picioarele confortabil și în siguranță cu aceste legături durabile și fiabile, concepute pentru a vă menține sub control chiar și pe cele mai dificile pârtii.
  • Geantă de schi (opțională): Transportați-vă schiurile în mod convenabil cu o geantă de schi rezistentă, care oferă protecție și transport ușor.
  • Încălzitor de gât SkatePro (opțional): Rămâi protejat și încălzit în zilele friguroase cu încălzitorul nostru confortabil pentru gât, cu logo-ul Skatepro.
  • Serviciu de montare a legăturilor (opțional): Economisiți timp și efort cu serviciul nostru de montare a legăturilor la preț redus, asigurându-vă că schiurile dvs. sunt pregătite imediat pentru a ajunge pe zăpadă.

Cu pachetul nostru de schiuri Twin Tip, nu numai că vei primi toate echipamentele esențiale pentru aventurile tale de freestyle, dar vei economisi și bani în comparație cu achiziționarea fiecărui articol în parte.

Afișează toate

Specificații

Legături:
Nu este inclus

Recenzii   (3)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (3 recenzii)

SkatePro