×
Meniu

20" BMX Freestyle Package

Descriere

Vrei să ieși pe străzi cu stil? Nu căutați mai departe de pachetul nostru BMX Freestyle de 20", setul de pornire suprem pentru orice rider aspirant sau pentru cineva care are nevoie de un nou BMX complet!

Pachetul nostru BMX Freestyle include tot ce are nevoie temerarul din viața ta pentru a începe, oferind bicicleta noastră BMX freestyle de 20" de top, proiectată cu un cadru freestyle pentru a rezista chiar și la cele mai extreme trucuri. Înfruntă cartierul și stăpânește-ți abilitățile!

Pachetul nostru vine cu o pereche de genunchiere și cotiere rezistente, pentru a-i feri pe cei dragi de zgârieturi chiar și în timpul celor mai îndrăznețe cascadorii. Completat cu mănuși de echitație concepute pentru a oferi o aderență excelentă și protecție împotriva bășicilor, acest set are tot ce ai nevoie pentru a face performanță cu încredere.

Nu ratați această ocazie de a pune mâna pe cel mai bun pachet de BMX freestyle. Cu toate elementele esențiale incluse, vei fi gata să ieși pe străzi și să-ți duci echitația la următorul nivel în cel mai scurt timp!

Afișează toate

Specificații

Mod disciplină BMX:
BMX Freestyle
Diametru roată:
20"
Backsweep:
Da
Tipul de bicicletă:
Park, Stradă
Nivel abilități:
Începător, Intermediar
Sistem Gyro Inclus:
No
Asamblare:
Asamblat parțial
Recomandat pentru:
12 ani

Recenzii   (8)

Foarte interesante și irezistibile pachetele puse la vânzare, o combinație excelenta!
FDG F. (Otopeni)
21/09/2023
Recenzie: 5 din 5!
Foarte multumita!
Stefan simona (Bragadiru)
19/08/2021
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 8 recenziile
SkatePro