Crăciun
Găsește aici oferte grozave de Crăciun  -  Click aici
×
Meniu

Gogglesoc

Gogglesoc este un brand canadian care produce huse originale pentru ochelarii de schi. Creatorii Gogglesoc, au identificat nevoile pieței de schi, empatizând cu oamenii care aveau dificultăți în a-și proteja ochelarii. De aceea, cu ajutorul huselor elastice, din microfibră, iți poți proteja cu ușurință ochelarii de schi, fără ați face griji ca te vor lăsa la greu. Gogglesoc vin într-o gamă de modele stylish, iar compania a continuat să-si extindă selecțiile de accesorii pentru a introduce produse protectoare eco-friendly, pentru zona feței.

Compania a fost înființată in 2016, și încă de atunci a făcut o impresie fantastică in industria de schi. Creatorii și-au început business-ul bătând la ușile din jurul stațiunii de schi Whistler Blackcomb. Restul e istorie. Husele pentru ochelari de schi Gogglesoc pot fi achiziționate în prezent în Europa, America de Nord și Asia.

Sustenabilitatea mediului și responsabilitatea socială, stau la baza valorilor Gogglesoc. Toate husele de protecție sunt fabricate din sticle de plastic reciclabile, iar Gogglesoc colaborează până în prezent cu organizații care oferă programe de schi pentru persoanele cu nevoie speciale, precum și alte numeroase organizații caritabile.

Afișează toate

Produse similare

SkatePro